Ronneburger Tennisclub-Homepage erstrahlt in neuem Glanz

Die Homepage des Ronneburger Tennisclubs erstrahlt in neuem Design und ist unter www.ronneburger-tennisclub.de erreichbar. Der Internetauftritt wurde grundlegend überarbeitet und präsentiert sich übersichtlich, modern und vor allem benutzerfreundlich.

Das komplett überarbeitete neue Design sowie eine einfache Form der Navigation sorgen für Übersichtlichkeit bei gleichzeitig freundlichem Erscheinungsbild und umfangreicher Information über den Verein sowie der Aktivitäten. Bei der Konzeption, Gestaltung und der Programmierung stand insbesondere auch die einfache Nutzbarkeit gerade mit modernen Kommunikationsgeräten im Vordergrund. So wurde die Homepage mittels „Responsive Design“ flexibel gestaltet, so dass sie auf dem Computerdesktop, Tablet und Smartphone eine gleichbleibende Benutzerfreundlichkeit bietet und der Inhalt gänzlich und schnell vom Besucher aufgenommen werden kann.

Zahlreiche Neuerungen warten auf die Besucher: Alle Veröffentlichungen sind zentral über die Startseite ersichtlich und ältere Artikel können gezielt über das Archiv angezeigt werden. Zu vielen Artikeln werden auch Fotogalerien angeboten, deren Bilder in vergrößerter Form dargestellt werden können. Eine aktuelle Wettervorhersage wird am rechten Rand visualisiert. Sämtliche Termine vom Ronneburger Tennisclub sowie der Medenspiele werden tabellarisch dargestellt und die Details zu den jeweiligen Terminen sind per Klick abrufbar. Dort wird auch eine Karte dargestellt, die insbesondere bei den Auswärtsspielen für die Mitspieler und Fans von Interesse ist.

Der Besucher hat zudem die Möglichkeit, die Termine mit einem Kalender seiner Wahl zu abonnieren. So bleibt man bei Terminänderungen und -neuerungen stets auf dem Laufenden.

Des Weiteren kann man sich auch beim Newsletter anmelden, um über aktuelle Events per E-Mail informiert zu werden.

Die Konzeption, das Design und die Programmierung wurde von Mediasolutions aus Ronneburg realisiert. Über Anregungen, konstruktive Kritik und Feedback freut sich der Verein unter http://ronneburger-tennisclub.de/kontakt oder über eine direkte Nachricht beim jeweiligen Artikel.

Zootopia is so determined to use animals as a metaphor for racial oppression that it forgets who exactly the oppressed are, and ends up biting its own ass . Which we guess isn’t entirely out of character in the animal world. So, you’re going to do five Cheap Football Jerseys nice and slow. The second five you’re going to do is you’re going to do five squats, but these are going to be very fast squats, okay? So five slow, and then five fast. Any movement that we do is stored in our nervous system as a pattern or program, much like a computer file. Every time we repeat that pattern it is updated and becomes more ingrained for the better or for the worse. Secondly, the suit works on the main principle of raising the temperature of the body and leading to excessive sweating. This practice can lead to dehydration and cause heat strokes, which may also prove to be fatal if proper precautions are not taken. I think too many times we wait too late to start on our bucket lists. Start it while you feel good and can enjoy it.“. Even so, seemingly more important events may keep you from your date with the football broadcast. The passion for football also extends to high school and youth leagues, especially wholesale china jerseys for the players‘ parents. How do i use plexiglass. Can i vaccum form it? I cheap jerseys wanted to make the glass green and found green plexiglass.If you think about, the paper version is very thin and represents the outermost layer of the helmet. So for instance, I would eat lunch, but by early evening, food would be replaced with booze. Drinking keeps the stomach busy, and alcohol suppresses the appetite. The father was Hershel the farmer, who actually gets off easy in the show. Before this moment in the comics, he had to watch yet another daughter get torn apart by zombies in front of him. And that why we took action, Wholesale Jerseys albeit insufficient action. And we acknowledge that, we took responsibility for that I did personally and Wholesale Jerseys I take responsibility for wholesale nfl jerseys that wholesale nfl jerseys now. But your brain compensates in all kinds of weird ass ways, like stretching images to fill in the reduced field of vision, sometimes even making square objects look rectangular. In Ben’s case, losing an eye came with the jarring sensation that his good eye had migrated to the middle of his forehead.. It is water resistant and has a Swiss quartz movement. The clasp of the bracelet is easy to maneuver and is a good buy for $395.. They were banned not because of the health risk or the whole illegal sexual arousal but simply because of false advertising. Since Dr.